MORE DOGS

   More Dogs   

   'Real Boys'   


ZATERDAG 23 APRIL - 22.00 - THEATERZAAL


Vijf Pinokkio’s proberen echte jongens te worden. In een geflipt libretto bezingen ze popcultuur, online profilering en labovlees maar ook liefde, fake news en Pinokkio’s queeste. In REAL BOYS vechten ze met het ‘fake’ spektakel dat hen omringt. 

 

More Dogs ziet de wereld om zich heen steeds kunstmatiger worden en kijkt er gefascineerd naar, maar wel met enige argwaan. Verward over wat nog langer ‘echt’ is en wat niet, wordt de drang naar een oprechte ervaring of iets authentieks groter. Het resultaat? Een tragikomische ontsnappingspoging uit de kunstmatigheid van ons bestaan.

 

“Dialogen vloeien over in sterk uitgevoerde liedjes waarin muziekstijlen en -referenties smakelijk worden vermengd met precies het juiste vleugje bombast dat hoort bij een musical.” (Het Parool)

 

More Dogs is een collectief van schrijvers, makers, spelers en muzikanten. Ze studeerden samen drama aan het conservatorium van Antwerpen. De voorstelling ‘Real Boys’ kwam tot stand onder de vleugels van Orkater/De Nieuwkomers, waar  ze eerder ook al ‘Zeitgeber’ maakten.

 

concept, uitvoering, muziek: Viktor De Greef, Gode Kempen, Robin Keyaert, Julien Neirynck, Elias Vandenbroucke
regie: Peter Seynaeve 
eindregie: Titus Tiel Groenestege
muzikale begeleiding: Peter Spaepen 
scenografie: Ruben Wijnstok
kostuums: Esmee Thomassen